Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Το Lou & Lou δημιουργήθηκε το 2018 από δυο παιδικές φίλες την Ειρήνη και τη Λουκία. Δουλεύοντας χρόνια στον χώρο, αγαπήσαμε τα ξεχωριστά ρούχα, τα ιδιαίτερα, αυτά που τα βλέπεις και σου μένουν χαραγμένα στο μυαλό.

Όταν πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε το Lou & Lou στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο με ιδιαίτερα γυναικεία ρούχα, με υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές. Η θεωρία μας είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και στο Lou & Lou θα μπορεί ο κάθε ένας να βρεί αγαπημένα κομμάτια, που αναδεικνύουν την προσωπικότητά του!

Διαλέγουμε σχέδια με πολύ μεράκι από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. Απο φέτος σχεδιάζουμε και παράγουμε τις δικές μας συλλογές με γυναικεία ρούχα με την ονομασία Lou & Lou Collection.

Όλα μας τα σχέδια εκφράζουν την αγάπη μας για την ομορφιά του κάθε ανθρώπου και πως το ντύσιμό μας μπορεί να γίνει τρόπος προσωπικής έκφρασης. Το μότο μας είναι να μην παίρνουμε τον εαυτό μας σοβαρά, να φοράμε ότι θέλουμε και να είμαστε ντυμένες με ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ξεχωριστές και ιδιαιτέρες γιατί απλά είμαστε εμείς!