Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: inandout.gr “at” gmail.com

Τηλ.: 210.22.41.771

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 18:00

Συχνές Ερώτήσεις

Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές στο έξυπνο καλάθι σας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, περιμένετε να παραλάβετε ένα δέμα από κάθε προμηθευτή που αγοράσατε κάποιο προϊόν.

π.χ. εάν στο καλάθι σας έχετε προσθέσει 1 προϊόν από τον “Προμηθευτή 1” και άλλα 3 προϊόντα από τον “Προμηθευτή 2”, περιμένετε να παραλάβετε 2 διαφορετικά δέματα.

Κερδίστε έκπτωση 3€/αποστολή (δωρεάν μεταφορικά) για αγορές άνω των 59€/ανά αποστολή. Κάθε παραγγελία μπορεί να περιλαμβάνει παραπάνω από μία αποστολές, καθώς ξεχωριστή αποστολή θεωρείται η αγορά προϊόντων από διαφορετικούς προμηθευτές.
Εάν π.χ. αγοράσετε 4 προϊόντα στο σύνολο και ανήκουν τα προϊόντα σε 2 διαφορετικούς προμηθευτές, τότε θεωρούνται 2 αποστολές.
Εάν η μία αποστολή είναι άνω των 59€ θα έχετε δωρεάν μεταφορικά για την συγκεκριμένη αποστολή.
Εάν η δεύτερη αποστολή είναι κάτω των 59€, θα υπάρχει χρέωση αποστολής 3€. 

  • ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

   • Μπορείτε να κάνετε είτε αλλαγή είτε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας. Η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων κοστίζει 5€ και θα αφαιρείται από την αξία των προϊόντων που είχατε αγοράσει και όχι από το σύνολο της παραγγελίας (κόστη μεταφορικών ή αντικαταβολής). Σε περιπτώσεις ελλατωματικού προϊόντος ή λάθος από την πλευρά του προμηθευτή δεν επιβαρύνεστε με κανένα έξοδο.
   • Σε περίπτωση αλλαγής, πραγματοποιείστε νέα παραγγελία και συμπληρώστε τα αντίστοιχα πεδία που θα βρείτε στο Checkout. Συσκευάστε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε στην ίδια σακούλα που τα παραλάβατε και τοποθετήστε ένα έγγραφό εντός της σακούλας ότι πρόκειται για αλλαγή με τον αριθμό της προηγούμενης παραγγελίας. Μεταβείτε στην Courier με βάση το Voucher που υπάρχει επάνω στην σακούλα παραλαβής και ζητήστε από την Courier να το επιστρέψει με χρέωση του αναγραφόμενου κωδικού που βρίσκεται επάνω στο Voucher. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στην σακούλα – Voucher,  καλέστε μας για να σας δώσουμε τον κωδικό χρέωσης. Ενημερώστε μας μέσω Email στο inandout.gr@gmail.com για τον νέο αριθμό αποστολής που σας έδωσε η Courier και τα προϊόντα που επιστρέψατε  αναγράφοντας στο θέμα τον αριθμό της νέας αλλά και της παλιάς παραγγελίας. Μόλις λάβει ο προμηθευτής το δέμα και μας ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση του, θα γίνει η επιστροφή χρημάτων στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει. Το ποσό που θα σας επιστραφεί θα αφορά το κόστος των πρϊόντων μείον τα έξοδα 5€.
   • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων,  συσκευάστε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε στην ίδια σακούλα που τα παραλάβατε και τοποθετήστε ένα έγγραφό εντός της σακούλας ότι πρόκειται για επιστροφή χρημάτων. Μεταβείτε στην Courier με βάση το Voucher που υπάρχει επάνω στην σακούλα παραλαβής και ζητήστε από την Courier να το επιστρέψει με χρέωση του αναγραφόμενου κωδικού που βρίσκεται επάνω στο Voucher. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στην σακούλα – Voucher,  καλέστε μας για να σας δώσουμε τον κωδικό χρέωσης. Ενημερώστε μας μέσω Email στο inandout.gr@gmail.com για τον νέο αριθμό αποστολής που σας έδωσε η courier, το όνομα τραπέζης, IBAN, όνομα δικαιούχου και τα προϊόντα που θέλετε να κάνετε επιστροφή,  αναγράφοντας στο θέμα τον αριθμό παραγγελίας. Μόλις λάβει ο προμηθευτής το δέμα και μας ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση του, θα γίνει η επιστροφή χρημάτων στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει. Το ποσό που θα σας επιστραφεί θα αφορά το κόστος των πρϊόντων μείον τα έξοδα 5€
   • Οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε για τις επιστροφές χρημάτων είναι η Alpha Bank και η Eurobank. Προτείνουμε οι λογαριασμοί τραπέζης που θα μας ενημερώσετε να είναι αυτών των τραπεζών έτσι ώστε να μην έχετε έξοδα ΔΙΑΣ.
   • Σε περίπτωση που είχατε αγοράσει μέσω κάρτας η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 1-3 εργάσιμες ημέρες και δεν έχετε καμία επιβάρυνση εξόδων ΔΙΑΣ.
   • Προϊόντα γύρω από τις ευαίσθητες περιοχές όπως η Κατηγορία των εσωρούχων, δεν δίνεται η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής.

Μπορείτε να καλέσετε στο 2102241771 ή μέσω email στο inandout.gr@gmail.com

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Δυστυχώς δεν παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής προϊόντων από τον χώρο μας.

Τα προϊόντα στέλνονται κατευθείαν από τον προμηθευτή στον χώρο σας, μέσω της Courier Center.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας