ΑΠΟΣΤΟΛΗ

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59,00€/ανά αποστολή – Κατάστημα 
  • Δωρεάν πληρωμή με κάρτα
  • Η χρέωση για τα μεταφορικά είναι 3€ ανά αποστολή – κατάστημα για παραγγελίες έως 59,00€.
  • Η χρέωση για αντικαταβολή είναι 2€ ανά αποστολή – κατάστημα.

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  • Μπορείτε να κάνετε είτε αλλαγή είτε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας. Η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων κοστίζει 5€ και θα αφαιρείται από την αξία των προϊόντων που είχατε αγοράσει και όχι από το σύνολο της παραγγελίας (κόστη μεταφορικών ή αντικαταβολής). Σε περιπτώσεις ελλατωματικού προϊόντος ή λάθος από την πλευρά του προμηθευτή δεν επιβαρύνεστε με κανένα έξοδο.
  • Σε περίπτωση αλλαγής, πραγματοποιείστε νέα παραγγελία και συμπληρώστε τα αντίστοιχα πεδία που θα βρείτε στο Checkout. Συσκευάστε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε στην ίδια σακούλα που τα παραλάβατε και τοποθετήστε ένα έγγραφό εντός της σακούλας ότι πρόκειται για αλλαγή με τον αριθμό της προηγούμενης παραγγελίας. Μεταβείτε στην Courier με βάση το Voucher που υπάρχει επάνω στην σακούλα παραλαβής και ζητήστε από την Courier να το επιστρέψει με χρέωση του αναγραφόμενου κωδικού που βρίσκεται επάνω στο Voucher. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στην σακούλα – Voucher,  καλέστε μας για να σας δώσουμε τον κωδικό χρέωσης. Ενημερώστε μας μέσω Email στο inandout.gr@gmail.com για τον νέο αριθμό αποστολής που σας έδωσε η Courier και τα προϊόντα που επιστρέψατε  αναγράφοντας στο θέμα τον αριθμό της νέας αλλά και της παλιάς παραγγελίας. Μόλις λάβει ο προμηθευτής το δέμα και μας ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση του, θα γίνει η επιστροφή χρημάτων στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει. Το ποσό που θα σας επιστραφεί θα αφορά το κόστος των πρϊόντων μείον τα έξοδα 5€.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων,  συσκευάστε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε στην ίδια σακούλα που τα παραλάβατε και τοποθετήστε ένα έγγραφό εντός της σακούλας ότι πρόκειται για επιστροφή χρημάτων. Μεταβείτε στην Courier με βάση το Voucher που υπάρχει επάνω στην σακούλα παραλαβής και ζητήστε από την Courier να το επιστρέψει με χρέωση του αναγραφόμενου κωδικού που βρίσκεται επάνω στο Voucher. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στην σακούλα – Voucher,  καλέστε μας για να σας δώσουμε τον κωδικό χρέωσης. Ενημερώστε μας μέσω Email στο inandout.gr@gmail.com για τον νέο αριθμό αποστολής που σας έδωσε η courier, το όνομα τραπέζης, IBAN, όνομα δικαιούχου και τα προϊόντα που θέλετε να κάνετε επιστροφή,  αναγράφοντας στο θέμα τον αριθμό παραγγελίας. Μόλις λάβει ο προμηθευτής το δέμα και μας ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση του, θα γίνει η επιστροφή χρημάτων στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει. Το ποσό που θα σας επιστραφεί θα αφορά το κόστος των πρϊόντων μείον τα έξοδα 5€
  • Οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε για τις επιστροφές χρημάτων είναι η Alpha Bank και η Eurobank. Προτείνουμε οι λογαριασμοί τραπέζης που θα μας ενημερώσετε να είναι αυτών των τραπεζών έτσι ώστε να μην έχετε έξοδα ΔΙΑΣ.
  • Σε περίπτωση που είχατε αγοράσει μέσω κάρτας η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 1-3 εργάσιμες ημέρες και δεν έχετε καμία επιβάρυνση εξόδων ΔΙΑΣ.
  • Προϊόντα γύρω από τις ευαίσθητες περιοχές όπως η Κατηγορία των εσωρούχων, δεν δίνεται η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής.