Κόστος Μεταφορικών

Κερδίστε έκπτωση 3€/αποστολή (δωρεάν μεταφορικά) για αγορές άνω των 39€/ανά αποστολή. Κάθε παραγγελία μπορεί να περιλαμβάνει παραπάνω από μία αποστολές, καθώς ξεχωριστή αποστολή θεωρείται η αγορά προϊόντων από διαφορετικά καταστήματα.

Εάν π.χ. αγοράσετε 4 προϊόντα στο σύνολο και ανήκουν τα προϊόντα σε 2 διαφορετικά καταστήματα, τότε θεωρούνται 2 αποστολές.

Εάν η μία αποστολή είναι άνω των 39€ θα έχετε δωρεάν μεταφορικά για την συγκεκριμένη αποστολή.

Εάν η δεύτερη αποστολή είναι κάτω των 39€, θα υπάρχει χρέωση αποστολής 3€. 

Αποστολές Προϊόντων

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται απευθείας από το κατάστημα – πωλητή του προϊόντος σε συνεργασία την ACS Courier, δικής μας συνεργασίας.

ACS Courier θα αναλάβει να σας ενημερώσει με γραπτό sms για την κατάσταση της παραγγελίας σας πριν την παράδοση της.

Μέσα από τον λογαριασμό σας, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα στάδια της παραγγελίας σας για να έχετε πλήρη έλεγχο αυτής. Συγκεκριμένα οι κατάσταση της παραγγελίας θα αλλάζει και θα ενημερώνεστε μέσω email με βάση τα παρακάτω:

“Σε Επεξεργασία” – Το κατάστημα έλαβε την παραγγελία σας.

“Προς Αποστολή” Το κατάστημα αποδέχτηκε την παραγγελία και έχει ήδη ενημερωθεί η ACS Courier για την παραλαβή του δέματος σας.

“Καθ’ οδόν” – Η παραγγελία παραλήφθηκε από την ACS Courier και είναι στον δρόμο για να σας την παραδόσει.

“Ολοκληρώθηκε” – Μόλις παραλάβατε το δέμα και σας ευχαριστούμε.

Επιστροφές Προϊόντων

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται απευθείας στο κατάστημα – πωλητή του προϊόντος, σύμφωνα με την πολιτική της κάθε εταιρείας που θα βρείτε ξεχωριστά στο κάθε προϊόν της σελίδας μας αλλά και στους όρους χρήσης της εταιρείας-κατάστημα, στην ιστοσελίδα του καταστήματος, εφόσον διαθέτει.

Ως εκ τούτου η εταιρεία μας καμία ευθύνη δεν φέρει για την επιστροφή του προϊόντος.