Αύξησε τις πωλήσεις σου με το InAndOut Marketplace

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργήθηκε ένα καθαρά fashion marketplace όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές σε ένα έξυπνο καλάθι αγορών έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πραγματοποιούν διαφορετικές παραγγελίες για κάθε ένα προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν.

Με αυτό τον τρόπο γλιτώνουν χρόνο ενώ ταυτόχρονα οι προμηθευτές – Eshop που προβάλλονται στο Marketplace InAndOut κερδίζουν πελάτες που προηγουμένως δεν είχαν.

Το InAndOut, αναλαμβάνει την διαφημιστική προώθηση των προϊόντων έτσι ώστε να έχετε επιπλέον παραγγελίες στην εταιρεία σας.

Τα Eshop που συνεργάζονται και προβάλλουν τα προϊόντα τους στο InAndOut συνεχίζουν και λειτουργούν όπως και πριν με την μόνη διαφορά ότι πλέον έχουν ένα “δωρεάν” κανάλι πώλησης.

Προβολή Προϊόντων

Χιλιάδες επισκέψεις στην σελίδα μας διαφορετικού φύλλου βλέπουν τα προϊόντα σας

Αύξηση Εσόδων

Περισσότερες από 500 παραγγελίες τον μήνα μέσω του InAndOut Marketplace

Δωρεάν Μεταφορικά

Απαλλαγείτε από το κόστος των μεταφορικών.
Είναι όλα τα κόστη δικά μας

Διαχείριση Παραγγελιών

Διαχειρίσου τα προϊόντα σου και τις παραγγελίες σου εύκολα και γρήγορα

Αναλυτικά Reports

Παρακαλούθησε μέσα από αναλυτικά reports τα κέρδη και τις πωλήσεις σου

Τεχνική Υποστήριξη

Ότι και να χρειαστούν οι πελάτες είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ InAndOut Marketplace

Διασύνδεση Eshop

Μέσω .xml ή .csv το InAndOut ενημερώνεται αυτόματα για τα προϊόντα σας και εμφανίζονται στην σελίδα μας, με φωτογραφίες, τιμές απόθεμα κλπ.

Διαχείριση Παραγγελιών

Η εφαρμογή μας σας ενημερώνει για νέες παραγγελίες και μέσα από την εφαρμογή μας δίνεται ραντεβού με την ACS Courier για την παραλαβή του δέματος.

Παράδοση & Πληρωμή

Πληρώνεσαι όποτε εσύ θες για τις ολοκληρωμένες παραγγελίες σου.

Συχνές ερωτήσεις

Το αρχικό κόστος δημιουργίας λογαριασμού είναι 60€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Το κόστος προμήθειας είναι 16,13% προ ΦΠΑ 24% επί των Ολοκληρωμένων παραγγελιών.

Εάν έχετε Woocommerce και δεν μπορείτε να δημιουργήσετε το απαραίτητο .xml, τότε μπορεί να γίνει από εμάς με κόστος 60€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Εάν έχετε άλλη πλατφόρμα ενημερώστε τον τεχνικό σας να ετοιμάσει ένα .xml αρχείο προϊόντων.

Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο πραγματικά κοστίζει και ποια εντέλει είναι η προμήθεια που αντιστοιχεί στα δίκτυα Google & Facebook για τα προϊόντα σας;

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα ρεαλιστικό παράδειγμα, για να δείτε πόσο σας κοστίζει η διαφήμιση σας στα κανάλια Facebook & Social σε σχέση με τα προϊόντα σας.

Παράδειγμα


Για το παράδειγμα μας, θα χρησιμοποιήσουμε μία εταιρεία που μέσο όρο δίνει καθαρό ποσό διαφημίσεων 2000€ σε Social Media και Google Ads.

Επιπλέον κόστη που πρέπει να υπολογιστούν είναι:
1. Κόστος εταιρείας Marketing με ελάχιστο κόστος τα 400€/μήνα.

2. Κόστος επιστροφής προϊόντων από παραγγελίες που τελικά οι πελάτες ενώ έκαναν παραγγελία δεν παρέλαβαν: 50€/μήνα.

3. Ας θεωρήσουμε ότι με βάση τα 2000€ διαφημίσεων, καταφέρνετε να έχετε πωλήσεις 15.000€ Με ΦΠΑ 24%, δηλαδή 12.100 καθαρό ποσό (δηλαδή αναλογία 1 προς 6,05. δηλαδή για κάθε 1€ διαφήμισης, το διαφημιστικό κανάλι σας παραδίδει 6,05€ παραγγελία)

4. Κόστος μεταφορικών από παραγγελίες που είχαν δωρεάν μεταφορικά καθώς το κόστος αυτό το καλύπτει η επιχείρηση και θα θεωρήσουμε ότι έχετε λάβει συνολικά 15000€ παραγγελίες όπου με μέσω καλάθι τα 40€ και ότι το 40% των παραγγελιών αυτών έχει δωρεάν μεταφορικά. Με βάση αυτό προκύπτει ότι 150 παραγγελίες με μέσο κόστος μεταφορικών τα 3,5€, έχετε χρεωθεί 525€/μήνα.


Με βάση τα παραπάνω ρεαλιστικά σενάρια έχουμε τα εξής αποτελέσματα:
Για να μπορέσουμε να έχουμε 12.100€ τζίρο (Καθαρό ποσό), η εταιρεία έχει χρεωθεί:
2000€ Διαφημιστικό Budget + 400€ Εταιρεία Marketing + Κόστος επιστροφών 50€ + 525€ από Δωρεάν Μεταφορικά = Σύνολο κόστους 2975€

Βάση των παραπάνω προκύπτει ότι:
12100€ παραγγελίες κοστίζουν 2975€ = 2975€/12100€= 24,59% προμήθεια!!!

Αυτό σημαίνει πως σε ένα καλό σενάριο τζίρου και χαμηλού διαφημιστικού κόστους για κάθε μία σας παραγγελία, η μέση προμήθεια ανέρχεται στα 24,59% ΠΡΟ ΦΠΑ και αν προσθέσουμε το ΦΠΑ 24% τότε το κόστος φτάνει τα 30,49% προμήθεια!!!

Θα πρέπει λοιπόν να κατανοήσετε ότι για κάθε 40€ παραγγελία που λαμβάνετε θα πρέπει να δώσετε προμήθεια 30,49% δηλαδή 12,20€!!!

Το παραπάνω σενάριο έχει δημιουργηθεί για να δούμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος προμήθειας από διαφημίσεις στα κανάλια Google + Social. Στο 80% των Eshop δυστυχώς το κόστος προμήθειας είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς δεν καταφέρνουν να έχουν αντίστοιχες πωλήσεις με το παράδειγμα!

Στο παραπάνω παράδειγμα δεν έχουμε εισάγει τις προμήθειες πιστωτικών καρτών και το κόστος που χρειάζεται για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών πριν την παραγγελία.

 

Αξίζει Λοιπόν Να Ενταχθούμε Στο InAndOut Marketplace;


Το InAndOut Fashion Marketplace, σας γλιτώνει όλα τα παραπάνω κόστη καθώς τα κόστη δωρεάν μεταφορικών, επιστροφών, διαφήμισης, προμήθειας καρτών είναι δικά μας.

Όλα τα παραπάνω καλύπτονται από ένα ποσοστό προμήθειας επί της ολοκληρωμένης πώλησης, ποσοστού 12,10% έως 16,13% Προ ΦΠΑ.

Όπως είναι απόλυτα κατανοητό από τα παραπάνω παραδείγματα – προμήθειας, το κόστος προμήθειας στα διαφημιστικά κανάλια Google + Facebook είναι τουλάχιστον ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!!! (24,59% έναντι 12,10%)

 

Το κόστος προμηθειών για τις υπηρεσίες του InAndOut Fashion Marketplace διαχωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

  1. Προμήθεια επί των Ολοκληρωμένων και μόνο παραγγελιών με ποσοστό 16,13% προ ΦΠΑ 24%.
  2. Κόστος ανά ακυρωμένων παραγγελιών από το κατάστημα (καθώς για οποιοδήποτε λόγω δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν την αποστολή της παραγγελίας (5€ προ ΦΠΑ 24%/ανά ακυρωμένη παραγγελία)
  3. Κόστος Φιλοξενίας Προϊόντων ή Κόστος Φιλοξενόνίας και διαφήμισης προϊόντων, ανάλογα με την ποσότητα των προϊόντων που παρέχετε. Τα διαθέσιμα πακέτα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η InAndOut.gr δεν δεσμεύεται να εμφανίσει όλα τα προϊόντα σας ανεξαρτήτως ποσοστού εφόσον δεν τηρούν τις φωτογραφικές προδιαγραφές, όπως ότι για τις κατηγορίες ένδυσης τα προϊόντα πρέπει να εμφανίζονται σε μοντέλο από επαγγελματία φωτογράφο και ότι τα υπόλοιπα προϊόντα θα παρέχεται επαγγελματική φωτογραφία.

Μόλις λάβετε μία παραγγελία επιλέγετε σημείο που θέλετε να περάσει μηχανάκι της Courier Center  για να παραλάβει το δέμα και ημερομηνία. Με αριθμό αποστολής επάνω στο δέμα το παραδίδετε στην Courier Center.

Η χρέωση της αποστολής είναι δική μας υπόθεση. Επίσης εάν ο πελάτης δεν παραλάβει τελικά για οποιοδήποτε λόγο, η χρέωση παραμένει στον δικό μας λογαριασμό και δεν έχετε καμία επιβάρυνση αλλά ούτε και προμήθεια.

Τα μόνα κόστη για εσας είναι η προμήθεια επί των ολοκληρωμένων παραγγελιών και η το κόστος φιλοξενίας ή φιλοξενίας και διαφήμισης ανάλογα με την ποσότητα προϊόντων που θέλετε να διαφημίζουμε.

Ο πελάτης επιστρέφει το προϊόν στο κατάστημα σας με δική μας χρέωση και εμείς κάνουμε επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό του πελάτη βάση της πολιτικής μας. Ο πελάτης μπορεί μετά να κάνει εκ νέου παραγγελία.

Ο πελάτης επιστρέφει το προϊόν στο κατάστημα σας με δική μας χρέωση και εμείς κάνουμε επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό του πελάτη βάση της πολιτικής μας. Ο πελάτης μπορεί μετά να κάνει εκ νέου παραγγελία.

  • Να διατηρεί ενημερωμένο το stock των προϊόντων που προβάλλεται στην σελίδα μας
  • Να κλείνει έγκαιρα ραντεβού με την Courier Courier για την παράδοση του προϊόντος (εντός 3 εργάσιμων ημερών)
  • Να αποστέλλει έγκαιρα και σύμφωνα με τους όρους χρήσης που ο ίδιος έχει παρουσιάσει τα προϊόντα προς τους πελάτες.
  • Να διατηρεί ενημερωμένες τιμές στα προϊόντα τους.
  • Να μην προτρέπει τους πελάτες που προήλθαν από το InAndOut να ακυρώσουν ή να μεταβάλλουν την παραγγελία τους, κάνοντας εκ νέου παραγγελία από την δική τους σελίδα.

Για όλες τις κατηγορίες ένδυσης, απαραίτητη προϋπόθεση εμφάνισης προϊόντων είναι η πρώτη φωτογραφία να αποτελείται από προϊόν φωτογραφημένο σε μοντέλο. Η φωτογραφία θα πρέπει να έχει ληφθεί από επαγγελματία φωτογράφο σε στούντιο και όχι ερασιτεχνικά ή εξωτερικής φωτογράφισης.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες όπως υποδήματα, αξεσουάρ κλπ απαραίτητη προϋπόθεση εμφάνισης των προϊόντων είναι η άρτια παρουσίαση τους με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Κατά τον συγχρονισμό των προϊόντων και πριν την εμφάνιση τους στην σελίδα μας, τα προϊόντα περνάνε από ποιοτικό φωτογραφικό έλεγχο και σε περίπτωση μη κάλυψης των απαραίτητων προδιαγραφών θα κρύβονται και θα λαμβάνετε παραγγελίες για αυτά.