Αύξησε τις πωλήσεις σου με το InAndOut Marketplace

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργήθηκε ένα καθαρά fashion marketplace όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές σε ένα έξυπνο καλάθι αγορών έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πραγματοποιούν διαφορετικές παραγγελίες για κάθε ένα προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν.

Με αυτό τον τρόπο γλιτώνουν χρόνο ενώ ταυτόχρονα οι προμηθευτές – Eshop που προβάλλονται στο Marketplace InAndOut κερδίζουν πελάτες που προηγουμένως δεν είχαν.

Το InAndOut, αναλαμβάνει την διαφημιστική προώθηση των προϊόντων έτσι ώστε να έχετε επιπλέον παραγγελίες στην εταιρεία σας.

Τα Eshop που συνεργάζονται και προβάλλουν τα προϊόντα τους στο InAndOut συνεχίζουν και λειτουργούν όπως και πριν με την μόνη διαφορά ότι πλέον έχουν ένα “δωρεάν” κανάλι πώλησης.

Προβολή Προϊόντων

Χιλιάδες επισκέψεις στην σελίδα μας διαφορετικού φύλλου βλέπουν τα προϊόντα σας

Αύξηση Εσόδων

Περισσότερες από 500 παραγγελίες τον μήνα μέσω του InAndOut Marketplace

Δωρεάν Μεταφορικά

Απαλλαγείτε από το κόστος των μεταφορικών.
Είναι όλα τα κόστη δικά μας

Διαχείριση Παραγγελιών

Διαχειρίσου τα προϊόντα σου και τις παραγγελίες σου εύκολα και γρήγορα

Αναλυτικά Reports

Παρακαλούθησε μέσα από αναλυτικά reports τα κέρδη και τις πωλήσεις σου

Τεχνική Υποστήριξη

Ότι και να χρειαστούν οι πελάτες είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ InAndOut Marketplace

Διασύνδεση Eshop

Μέσω .xml ή .csv το InAndOut ενημερώνεται αυτόματα για τα προϊόντα σας και εμφανίζονται στην σελίδα μας, με φωτογραφίες, τιμές απόθεμα κλπ.

Διαχείριση Παραγγελιών

Η εφαρμογή μας σας ενημερώνει για νέες παραγγελίες και μέσα από την εφαρμογή μας δίνεται ραντεβού με την ACS Courier για την παραλαβή του δέματος.

Παράδοση & Πληρωμή

Πληρώνεσαι όποτε εσύ θες για τις ολοκληρωμένες παραγγελίες σου.

Συχνές ερωτήσεις

Το κόστος διασύνδεσης είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει κανένα κόστος αποσύνδεσης του λογαριασμού σας οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Έτσι μπορείτε απλά να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας για να δείτε και εσείς τα οφέλη σε πραγματικό χρόνο.

Το κόστος προμήθειας είναι 12.10% προ ΦΠΑ 24% επί των Ολοκληρωμένων παραγγελιών, για προϊόντα που έχουν φωτογραφηθεί από την εταιρεία ProductPhotography.gr.

Για προϊόντα που δεν έχουν φωτογραφηθεί από την ProductPhotography.gr, μπορείτε να επιλέξετε εσείς για το αν θέλετε να εμφανίζονται στο κατάστημα μας με χρέωση προμήθειας 16,13% προ ΦΠΑ (μόνο για αυτά τα προϊόντα) ή εάν θέλετε να κρύβονται από το κατάστημα και δεν θα παραλαμβάνετε παραγγελίες για αυτά.

Εάν έχετε Woocommerce μπορεί να γίνει από εμάς δωρεάν. Εάν έχετε άλλη πλατφόρμα ενημερώστε τον τεχνικό σας να ετοιμάσει ένα .xml αρχείο προϊόντων.

Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο πραγματικά κοστίζει και ποια εντέλει είναι η προμήθεια που αντιστοιχεί στα δίκτυα Google & Facebook για τα προϊόντα σας;

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα ρεαλιστικό παράδειγμα, για να δείτε πόσο σας κοστίζει η διαφήμιση σας στα κανάλια Facebook & Social σε σχέση με τα προϊόντα σας.

Παράδειγμα


Για το παράδειγμα μας, θα χρησιμοποιήσουμε μία εταιρεία που μέσο όρο δίνει καθαρό ποσό διαφημίσεων 2000€ σε Social Media και Google Ads.

Επιπλέον κόστη που πρέπει να υπολογιστούν είναι:
1. Κόστος εταιρείας Marketing με ελάχιστο κόστος τα 400€/μήνα.

2. Κόστος επιστροφής προϊόντων από παραγγελίες που τελικά οι πελάτες ενώ έκαναν παραγγελία δεν παρέλαβαν: 50€/μήνα.

3. Ας θεωρήσουμε ότι με βάση τα 2000€ διαφημίσεων, καταφέρνετε να έχετε πωλήσεις 15.000€ Με ΦΠΑ 24%, δηλαδή 12.100 καθαρό ποσό (δηλαδή αναλογία 1 προς 6,05. δηλαδή για κάθε 1€ διαφήμισης, το διαφημιστικό κανάλι σας παραδίδει 6,05€ παραγγελία)

4. Κόστος μεταφορικών από παραγγελίες που είχαν δωρεάν μεταφορικά καθώς το κόστος αυτό το καλύπτει η επιχείρηση και θα θεωρήσουμε ότι έχετε λάβει συνολικά 15000€ παραγγελίες όπου με μέσω καλάθι τα 40€ και ότι το 40% των παραγγελιών αυτών έχει δωρεάν μεταφορικά. Με βάση αυτό προκύπτει ότι 150 παραγγελίες με μέσο κόστος μεταφορικών τα 3,5€, έχετε χρεωθεί 525€/μήνα.


Με βάση τα παραπάνω ρεαλιστικά σενάρια έχουμε τα εξής αποτελέσματα:
Για να μπορέσουμε να έχουμε 12.100€ τζίρο (Καθαρό ποσό), η εταιρεία έχει χρεωθεί:
2000€ Διαφημιστικό Budget + 400€ Εταιρεία Marketing + Κόστος επιστροφών 50€ + 525€ από Δωρεάν Μεταφορικά = Σύνολο κόστους 2975€

Βάση των παραπάνω προκύπτει ότι:
12100€ παραγγελίες κοστίζουν 2975€ = 2975€/12100€= 24,59% προμήθεια!!!

Αυτό σημαίνει πως σε ένα καλό σενάριο τζίρου και χαμηλού διαφημιστικού κόστους για κάθε μία σας παραγγελία, η μέση προμήθεια ανέρχεται στα 24,59% ΠΡΟ ΦΠΑ και αν προσθέσουμε το ΦΠΑ 24% τότε το κόστος φτάνει τα 30,49% προμήθεια!!!

Θα πρέπει λοιπόν να κατανοήσετε ότι για κάθε 40€ παραγγελία που λαμβάνετε θα πρέπει να δώσετε προμήθεια 30,49% δηλαδή 12,20€!!!

Το παραπάνω σενάριο έχει δημιουργηθεί για να δούμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος προμήθειας από διαφημίσεις στα κανάλια Google + Social. Στο 80% των Eshop δυστυχώς το κόστος προμήθειας είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς δεν καταφέρνουν να έχουν αντίστοιχες πωλήσεις με το παράδειγμα!

Στο παραπάνω παράδειγμα δεν έχουμε εισάγει τις προμήθειες πιστωτικών καρτών και το κόστος που χρειάζεται για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών πριν την παραγγελία.

 

Αξίζει Λοιπόν Να Ενταχθούμε Στο InAndOut Marketplace;


Το InAndOut Fashion Marketplace, σας γλιτώνει όλα τα παραπάνω κόστη καθώς τα κόστη δωρεάν μεταφορικών, επιστροφών, διαφήμισης, προμήθειας καρτών είναι δικά μας.

Όλα τα παραπάνω καλύπτονται από ένα ποσοστό προμήθειας επί της ολοκληρωμένης πώλησης, ποσοστού 12,10% έως 16,13% Προ ΦΠΑ.

Όπως είναι απόλυτα κατανοητό από τα παραπάνω παραδείγματα – προμήθειας, το κόστος προμήθειας στα διαφημιστικά κανάλια Google + Facebook είναι τουλάχιστον ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!!! (24,59% έναντι 12,10%)

 

Το κόστος προμηθειών για τις υπηρεσίες του InAndOut Fashion Marketplace διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

  1. Προϊόντα με φωτογραφικό υλικό που έχει προκύψει από την συνεργαζόμενη εταιρεία ProductPhotography.gr, όπου σε αυτή την περίπτωση το κόστος προμήθειας ανέρχεται στα 12,10% προ ΦΠΑ 24%
  2. Προϊόντα που το φωτογραφικό υλικό έχει προκύψει από τα ίδια τα καταστήματα – προμηθευτές τους κλπ – 16,13% προ ΦΠΑ

Να διευκρινίσουμε ότι στην αρχική διασύνδεση όλα τα προϊόντα θα εισαχθούν με ποσοστό προμήθειας 12,10% προ ΦΠΑ και το ποσοστό 16,13% προ ΦΠΑ θα εφαρμοστεί μόνο στα νέα προϊόντα που εμφανίζονται στο .xml σας, μετά την πρώτη διασύνδεση.

Βέβαια το κατάστημα έχει τις εξής επιλογές:

  1. Να μας ενημερώσει κατά την αρχή της συνεργασίας μας εάν επιθυμεί τα νέα προϊόντα που το φωτογραφικό υλικό δεν είναι της ProductPhotography.gr, να εμφανίζονται με ποσοστό 16,13% προ ΦΠΑ ή εάν θέλει να κρύβονται τελείως από το Eshop μας άρα και δεν θα παραλαμβάνει παραγγελίες για αυτά.
  2. Εφόσον το κατάστημα επιλέξει να εμφανίζονται τα εν λόγο  προϊόντα με 16,13%, δίνεται η δυνατότητα στο κατάστημα, μέσα από το Dashboard του καταστήματος να κρύψει μεμονομένα όποιο προϊόν επιθυμεί.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η InAndOut.gr δεν δεσμεύεται να εμφανίσει όλα τα προϊόντα σας ανεξαρτήτως ποσοστού εφόσον δεν τηρούν τις φωτογραφικές προδιαγραφές, όπως ότι για τις κατηγορίες ένδυσης τα προϊόντα πρέπει να εμφανίζονται σε μοντέλο από επαγγελματία φωτογράφο και ότι τα υπόλοιπα προϊόντα θα παρέχεται επαγγελματική φωτογραφία.

Μόλις λάβετε μία παραγγελία επιλέγετε σημείο που θέλετε να περάσει μηχανάκι της ACS Courier για να παραλάβει το δέμα και ημερομηνία. Με αριθμό αποστολής επάνω στο δέμα το παραδίδετε στην ACS.

Η χρέωση της αποστολής είναι δική μας υπόθεση. Επίσης εάν ο πελάτης δεν παραλάβει τελικά για οποιοδήποτε λόγο, η χρέωση παραμένει στον δικό μας λογαριασμό και δεν έχετε καμία επιβάρυνση αλλά ούτε και προμήθεια.

Κανένα άλλο κόστος εκτός τις προμήθειας από Ολοκληρωμένες παραγγελίες δεν υπάρχει.

Ο πελάτης πραγματοποιεί την αλλαγή σύμφωνα με την πολιτική του κάθε καταστήματος. Έξοδα αλλαγών εάν προκύπτουν είναι σύμφωνα με την πολιτική του  Seller. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αναλαμβάνουμε τα έξοδα μεταφορών.

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη ή το κατάστημα σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από εμάς μετά από έτοιμα του καταστήματος και σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία γίνεται ακυρωμένη και ο Seller δεν χρεώνεται την προμήθεια.

  • Να διατηρεί ενημερωμένο το stock των προϊόντων που προβάλλεται στην σελίδα μας
  • Να κλείνει έγκαιρα ραντεβού με την ACS Courier για την παράδοση του προϊόντος (εντός 3 εργάσιμων ημερών)
  • Να αποστέλλει έγκαιρα και σύμφωνα με τους όρους χρήσης που ο ίδιος έχει παρουσιάσει τα προϊόντα προς τους πελάτες.
  • Να διατηρεί ενημερωμένες τιμές στα προϊόντα τους.
  • Να μην προτρέπει τους πελάτες που προήλθαν από το InAndOut να ακυρώσουν ή να μεταβάλλουν την παραγγελία τους, κάνοντας εκ νέου παραγγελία από την δική τους σελίδα.

Για όλες τις κατηγορίες ένδυσης, απαραίτητη προϋπόθεση εμφάνισης προϊόντων είναι η πρώτη φωτογραφία να αποτελείται από προϊόν φωτογραφημένο σε μοντέλο. Η φωτογραφία θα πρέπει να έχει ληφθεί από επαγγελματία φωτογράφο σε στούντιο και όχι ερασιτεχνικά ή εξωτερικής φωτογράφισης.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες όπως υποδήματα, αξεσουάρ κλπ απαραίτητη προϋπόθεση εμφάνισης των προϊόντων είναι η άρτια παρουσίαση τους με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Κατά τον συγχρονισμό των προϊόντων και πριν την εμφάνιση τους στην σελίδα μας, τα προϊόντα περνάνε από ποιοτικό φωτογραφικό έλεγχο και σε περίπτωση μη κάλυψης των απαραίτητων προδιαγραφών θα κρύβονται και θα λαμβάνετε παραγγελίες για αυτά.