Έχεις Eshop με θέμα την μόδα και θες να αναλάβουμε την πώληση των προϊόντων σου;

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργήθηκε ένα καθαρά fashion marketplace όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές σε ένα έξυπνο καλάθι αγορών έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πραγματοποιούν διαφορετικές παραγγελίες για κάθε ένα προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν.

Με αυτό τον τρόπο γλιτώνουν χρόνο ενώ ταυτόχρονα οι προμηθευτές – Eshop που προβάλλονται στο Marketplace InAndOut κερδίζουν πελάτες που προηγουμένως δεν είχαν.

Το InAndOut, αναλαμβάνει την διαφημιστική προώθηση των προϊόντων έτσι ώστε να έχετε επιπλέον παραγγελίες στην εταιρεία σας.

Τα Eshop που συνεργάζονται και προβάλλουν τα προϊόντα τους στο InAndOut συνεχίζουν και λειτουργούν όπως και πριν με την μόνη διαφορά ότι πλέον έχουν ένα “δωρεάν” κανάλι πώλησης.

Διασυνδέοντας το Eshop σου με το InAndOut, όλα τα προϊόντα του Eshop σου, συγχρονίζουν με το Marketplace μας αυτόματα. Τιμές, φωτογραφίες, περιγραφές, αποθήκη και λοιπά είναι όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και αυτόματα συγχρονίζουν στο InAndOut.

Με αυτό τον τρόπο υπάρχει αυτόματη ενημέρωση των προϊόντων σας στην σελίδα μας.

Ο πελάτης αφού ολοκληρώσει μία παραγγελία από έναν Vendor (Προμηθευτής – Eshop προϊόντος), ένα email με όλα τα στοιχεία του πελάτη και του προϊόντος αποστέλλεται στον Vendor για να πραγματοποιήσει την αποστολή του προϊόντος.

Η αποστολή του προϊόντος γίνεται απευθείας από τον Vendor, έχοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία του πελάτη και πληρώνεται ο ίδιος από τον πελάτη.

Εάν διαθέτετε Eshop κατασκευασμένο σε Woocommerce, όλη η διαδικασία διασύνδεσης είναι δωρεάν και διαρκεί 2 ώρες.

Για τους πελάτες με Woocommerce μπορούμε να αναλάβουμε εξολοκλήρου την διασύνδεση χωρίς την μεσολάβηση κάποιο προγραμματιστή και το κόστος ανέρχεται σε 50 ευρώ.

 

Εάν διαθέτετε Eshop κατασκευασμένο σε άλλη πλατφόρμα η διαδικασία διασύνδεσης ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερες ώρες και το κόστος διασύνδεσης μπορεί να είναι από δωρεάν έως 300€.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της διασύνδεσης είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε τα προϊόντα σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα κόστη διαφημίσεων και προβολής και εσείς προβάλλεστε δωρεάν στο Marketplace μας.

Μόνο εφόσον “καταφέρουμε” να πουλήσουμε τα προϊόντα σας, υπάρχει προμήθεια 10% επί της καθαρής αξίας του προϊόντος (όχι της μικτής δηλαδή προϊόν + μεταφορικά).

Κάθε πρώτη εβδομάδα του μήνα πραγματοποιούμε εκκαθάριση και λαμβάνετε ένα report με όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν στον λογαριασμό σας. Βάση των παραγγελιών βγαίνει και η προμήθεια του 10% και σας αποστέλλεται τιμολόγιο παροχής.

Συχνές ερωτήσεις

Ο Vendor – Κατάστημα είναι καθαρά υπεύθυνος για την αποστολή των προϊόντων.

 

Ο Vendor οφείλει να ολοκληρώσει την παραγγελία του πελάτη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία.

Εφόσον ο πελάτης επιλέξει την παραλαβή των προϊόντων μέσω Courier, ο Vendor οφείλει να στείλει το προϊόν με χρέωση αντικαταβολής με την συνεργαζόμενη σε αυτόν εταιρεία Courier.

Ο Vendor λοιπόν θα πληρωθεί απευθείας από τον πελάτη του και εμείς δεν μεσολαβούμε πουθενά.

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία διασύνδεσης, όπου όπως αναφέραμε παραπάνω συνήθως είναι δωρεάν, δεν υπάρχει καμία άλλη χρέωση ή κόστος για όλη την διάρκεια προβολής των προϊόντων στην σελίδα μας.

Όσο λοιπόν προβάλλονται τα προϊόντα στο Eshop μας, δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση εκτός του κόστους προμήθειας πώλησης (10%) και μόνο εφόσον πουλήσουμε τα προϊόντα σας.

Επίσης να αναφέρουμε πως οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διακόψετε τον συγχρονισμό των προϊόντων με ένα “κλικ” και χωρίς καμία χρέωση εφόσον το επιθυμείτε.

Οποιοδήποτε προϊόν που αφορά την ανδρική ή την γυναικεία μόδα είναι, προεγκεκριμένα προς προβολή και πώληση στην σελίδα μας.

Μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες προϊόντων που μπορούν να προβληθούν κάνοντας μία γρήγορη περιήγηση στην σελίδα μας.

 

Ο μόνος περιορισμός που θέτουμε στην προβολή προϊόντων στην σελίδα μας, είναι ότι πρέπει τα προϊόντα να έχουν φωτογραφηθεί στην συνεργαζόμενη εταιρεία ProductPhotography.gr

Ο Vendor – Κατάστημα οφείλει:

  • Να διατηρεί ενημερωμένο το stock των προϊόντων που προβάλλεται στην σελίδα μας
  • Να αποστέλλει έγκαιρα και σύμφωνα με τους όρους χρήσης που ο ίδιος έχει παρουσιάσει τα προϊόντα προς τους πελάτες.
  • Να εξοφλεί το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών εντός 10 ημερών από την έκδοση του τιμολογίου – προμήθειας.
  • Να διατηρεί ενημερωμένες τιμές στα προϊόντα τους.
  • Να μην προτρέπει τους πελάτες που προήλθαν από το InAndOut να ακυρώσουν ή να μεταβάλλουν την παραγγελία τους, κάνοντας εκ νέου παραγγελία από την δική τους σελίδα.